Секси попадия се яви на конкурс за красота, но я побъркаха от тормоз (СНИМКИ)

В руския град Чагнитогорск съпруга на свещеник реши да се яви на конкурс за красота, но след победата я побъркали от тормоз в интернет.

Накрая Оксана Зотова се принудила да закрие акаунта си в Инстаграм.

Козметичката и собственичката на салон за красота Оксана решила да участва в конкурса „Ти си уникална“. Но в социалните мрежи я побъркали от негативни коментари и накрая съжалявала жестоко за решението си, независимо от победата.

Свещеникът е заявил, че тормозът бил правилен. Той разказва, че след скандала бил преместен да служи в магнитогорско село. Накрая съпругата му си направила своите изводи и разбрала грешките си.

Голяма новина от Холивуд: Джоли и Брад Пит са…

Свещеникът опровергава твърденията на потребител в мрежата, че той и съпругата му са ходили на почивка в Барбадос и твърди, че едва наскоро научил, че има такъв остров.

Скандалът се разраства, когато анонимен потребител коментира под ефектните снимки на Оксана, че тя всъщност е жена на свещеник. След това в Мрежата се появяват много критични мнения. Хората смятат, че съпруга на свещеник не можа да се показва по този начин.

Все пак в интернет се появили и застъпници, които пишат, че „майките – също се хора“, а и подобни критики се превръщали в мерзост.

Протойереят Феодор Саприкин – председател на местния епархален съд, е заявил, че е „голям грях, когато жената на свещеника се показва така безсрамно“.

По думите му „Сергей Зотов няма да бъде върнат на предишния си пост, докато съпругата му не се покае.

„Какъв е този свещеник, който не може да управлява дори собственото си семейство“, пита той.