След трагедията! Алекс Сърчаджиева усмихната разкри огромна тайна и…

Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която преди малко повече от три месеца загуби съпруга си Иван Ласкин, в момента се изявява като водеща Световната купа по художествена гимнастика.

Тя бе положителна, усмихната и не спря да се забавлява и шегува.

Цветелина Грахич мизерства! Затънала е до гуша в …

„Какво правя тук ли? Ами, аз съм новото златно момиче на България, но по-старо от останалите“, поде шеговито тя. „Имам щастието и възможността да водя Световната купа. Много благодаря на Илияна Раева за поканата, която ми отправи“, добави тя и продължи: „Това е един много красив свят с прекрасни момичета. Винаги съм знаела, че се полагат огромни усилия за това нещо, но никога не го бях виждала.“

Сърчаджиева изглеждаше много бодра и свежа и явно вече се опитва да продължи живота си напред. Тя дори даде огромно обещание, след като издаде своя тайна от детството: „Като бях малка за малко отидох на художествена гимнастика, но всъщност просто исках да скачам на батут. Аз съм по-мързелива и затова не ми се отдават тия неща. Обещавам, че след като мине Световното, ще започна да тренирам Ще стана добра на… обръч“, зарече се актрисата.