Чернокож хвърли 5-годишно от третия етаж на мол, остави го в локва кръв (ВИДЕО)

5-годишно момченце е тежко ранено, след като непознат го хвърли от третия етаж на търговски център пред погледа на пищящата от ужас майка. Инцидентът е станал в „Мол ъф Америка“ в Блумингтън, щата Минесота, съобщава „Сън“.

Детето полетяло от третия етаж и се ударила в пода докато майка му крещяла: „О Боже, бебето ми, някой го изхвърли“.

21-годишна вбеси 74-годишния си любовник в Сърбия

Заподозреният Емануел Дешон Аранда, на 24 години, е преследван в мола и арестуван. Вероятно ще му бъде повдигнато обвинение за опит за  убийство.

Според полицията, няма той няма връзка с детето и майка му. Свидетели разказват как той хукнал да бяга веднага след случилото се.

Мъж разказа, че майката крещяла, след като детето било изхвърлено през парапета на балкона. „Тя пищеше: „Всички да се молят, всички да се молят. О, Боже, бебето ми, някой го изхвърли“.

Жена споделя, че минавала покрай магазин на първия етаж, когато видяла майката да ридае безутешно: „Няма да го забравя. Беше ужасно. Надявам се, че е оцелял“.

Много клиенти на мола видели малкото момченце „лежащо безжизнено в локва кръв“ докато медици усилено му оказвали първа помощ. То е откарано в болница.

Полицията преглежда записите от камерите в сградата. „Опитваме се да разберем защо се случи това. На този етап не вярваме да е имало връзка между детето или с някой от членовете на семейството“, обясни шефът на полицията в града.