Патриша мислеше, че има хранително натравяне, но истината бе повече от шокираща

Млада американка си мислеше, че има хранително отравяне, но когато за пореден път влезе в тоалетната, остана като шокирана, осъзнавайки истинската причина за неразположението си. 9 месеца в утробата й растяло бебе и точно в този момент то започнало да се ражда. 

Първескинята Патриша Крауфорд, която карала скрита (цветна) бременност, цяла нощ се чувствала много зле. Жената обаче решила, че неразположението й се дължи на нещо, което е яла по-рано през деня. Истинската причина за състоянието й се оказала съвсем друга и изобщо не ставало дума за хранително отравяне. Просто госпожа Крауфорд започнала да ражда. Тя нямала никаква представа, че е бременна, докато за пореден път не влязла в тоалетната и синът й Джеймс не започнал да се ражда.

Почернена за цял живот майка се събра след 69 години с дъщеря си, обявена за мъртва при раждането ..

„Когато отидох пак до тоалетната, изведнъж се появи бебето“, разказва съпругът й Евън.

„Беше точно като: „О, Боже мой. Какво ще правим?“, споделя младата майка пред местен телевизионен канал.

 

Появата на бебе било последното нещо, което тя и съпругът й очаквали да се случи на 28 март. На тази дата се навършвала една година от внезапната кончина на баща й. „Нямахме пелени, нито кърпички, нито дрехи. Нищо“, добавя тя.

Госпожа Крауфорд признава, че през цялото време не е забелязала никакви сериозни симптоми, които да й подскажат, че е бременна, въпреки че със съпруга си правели опити да имат дете. Понякога се оплаквала от разстроен стомах, но само толкова.  През последната година просто гледала да не мисли за неочакваната смърт на баща си.

 

„Живеех ден за ден и гледах да съм заета с възможно най-много неща“, споделя тя.

Бебето се ражда в деня, в който се навършвала година от смъртта на баща й. Момчето е кръстено на покойния си дядо Уилям Джеймс. То се появява на бял свят в 5 часа сутринта – точно когато покойният му дядо е ставал, за да отиде на работа. „Мисля, че сестра ми го каза най-добре. Тя заяви, че баща ми е слязъл от небето и е казал: Вече няма да си тъжна на 28 март“, разказва развълнуваната Патриша.

„Не е ли това най-хубавото нещо на света?“, завършва щастливата майка.