Дъщерята на Наталия Симеонова и Денис Ризов стана истинска красавица (снимка)

Дъщерята на Наталия Симеонова стана истинска красавица и се похвали с новото си гадже Двойката не полага особени усилия да се крие и в социалните мрежи вече демонстрират любовта си един към друг.

На един от кадрите се вижда, как се целуват на плаж, пише „България днес”. „Винаги ще бъдеш най-доброто, което ми се е случвало”, написа Вики на испански.

От публикуваните снимки става ясно, че гаджето на Виктория е не по-малко щуро от нея. Мигел се снима с пистолет в главата, с татуировки, обеци на ушите и други. Хубавицата от години живее в Испания, където учи в едно от най-елитните школа там.

Първи снимки от моминското парти на Цеци Красимирова! (СНИМКИ)

Малката наследница на водещата е бунтар и не го крие. Според близки до семейството, тя се е метнала на баща си Денис Ризов и подобно на него залита по рока. Известно време пя в група „Нуша”, но въпреки таланта й да изпълнява народни песни, залита повече по рока. Именно това притеснявало Симонова, но от няколко години Вики се е кротнала и заляга над уроците. За известно време тя се занимавала и с гримьорство, но й омръзнало. Въпреки чепатия си характер, Виктория е най-голямата гордост на родителите си. И не пропуска да сподели общи снимки с баща си в мрежата.