Мария Илиева разтърси мрежата! СНИМКА

Мария Илиева поднася изненада до изненада и този път тя се случи на сцената на „Гласът на България” по bTV. Поп певицата се появи най-неочаквано като помощник-треньор в отбора на Графа, за да му даде едно рамо по време на репетициите на два от талантите му преди музикалните дуели.

Мария обаче, успя да впечатли далеч не само с професионалните си съвети и дълъг музикален опит, а най-вече с визията си. Звездата бе заложила на висока конска опашка, атрактивен тоалет и прекомерен макиаж. Очаквано видът й провокира зевзеци в социалните мрежи, които веднага откриха прилика с венецуелската звезда от близкото минало Корайма Торес.

Вярваме, добре си спомняте, Корайма беше сензация у нас с ролята си на циганката Касандра от едноименния латино сериал. Дали заради майчинството или защото има нужда от такава себеизява, но в последните години Мария Илиева наистина го докарва на вид като героиня на сапунка с цялата палитра от атрибути, на които залага.

Този мъж беляза Мария Илиева завинаги

 

„Много красив глас има Атанас, аз веднага бих купила негов запис”, откровена бе поп певицата за един от талантите в отбора на Графа след първата репетиция. И добави:

„И двамата трябва да работят много и върху вокалното изпълнение, и върху емоционалното си присъствие. Но ако се справят, това ще бъде битката на битките в отбора на Влади”.

В снощния епизод от „Гласът на България” Деница и Атанас оправдаха прогнозата на Мария Илиева и взривиха публиката с кавър на най-известното парче на Шиниъд О‘Конър, пише show.blitz.bg. Графа обаче, избра напред да продължи стругаря от Бургас, но колежката му Камелия поднесе изненадата, като върна Деница в играта, използвайки правото си на кражба.