Бившата първа дама, Антонина Стоянова, обра точките с лъскавия си гардероб – ето колко струва само чанта ѝ (Снимка):

Всички помним бившата първа дама – Антонина Стоянова , съпругата на президента Петър Стоянов . Още по време на мандата на съпруга си тя блестеше на светските събития с невероятен вкус и подчертана елегантност, за които не скъпеше средства.

Оказа се, че Стоянова продължава да пръска стотици хиляди за гардероба си.

Двамата със съпруга ѝ присъстваха на премиерата на българския филм „Снимка с Юки”.

На събитието бившата първа дама обра точките с лъскавите си аксесоари.

Антонина Стоянова

Най-голямо впечатление направи скъпарската й чанта. Златната катарама с емблемата на френската модна марка Шанел, се набиваше на очи от далеч. Този аксесоар в момента се предлага с цена 6100 долара. Което означава, че госпожа Стоянова е похарчила точно 10 577 лева.

За тези пари може да се закупи провинциална къща у нас или автомобил втора ръка, при това не лош. Антонина се помни като най-суетната сред първите дами. Когато бе на „Дондуков” 2 тя се славеше с луди харчове за процедури за разкрасяване. Оказва се, че и след края на мандата на съпруга си тя поддържа лъскавия си начин на живот като гардероба й се оценява на стотици хиляди левове.

Първи снимки от моминското парти на Цеци Красимирова! (СНИМКИ)

Нейна любима марка е тази на „Шанел” и тя има колекция от дрехи, чанти и бижута на престижната марка. Изисканата дама може да бъде забелязана с бижута на модния гигант, които красят врата и ушите й. Цената на всяко ювелирно произведение започва от 10 хилядарки в долари и стига до 40.

Аксесоарите си дамата купува само от чужбина тъй като на родния пазар не могат да бъдат открити.

В последно време Антонина Стоянова често се прибира в България. Тя не е прекратила дипломатическата си кариера като работи в Женева към Световната организация за интелектуална собственост. Бившата президентша се радва на луксозен живот в швейцарския град. Месечното й възнаграждение е 17 хиляди швейцарски франка. Тя живее в безплатен апартамент и всеки месец й се полагат по два билета в двете посоки да се завръща в дома си, предават от retro.bg.