След 29 отрицателни теста за бременност и много хормонални инжекции и процедури, тя разбра истината за мъжа си и това я съсипа

Една жена, която от три години се подлага на лечение на безплодие признава, че се чувства „съкрушена“, след като съпругът й направил опустошителна изповед.

Отчаяно желаейки да имат бебе, жената вярвала, че нейният синдром на поликистоза на яйчниците ѝ пречи да зачене.

Тя прекарва три години в опити за различни лечения на плодовитостта, които тя описва като „болезнени, инвазивни и скъпи“.

След 29 отрицателни теста за бременност тя дава на съпруга си ултиматум, или ин витро или развод – но заплахата ѝ довела до сърцераздирателно признание.

Нейният съпруг най-накрая признал, че си е направил вазектомия още преди да се оженят.

Той твърди, че го е направил, когато бил с бившата си съпруга, и не й е казал, защото се притеснявал, че ще го напусне.

Брутално убийство в квартал „Младост“, на мястото почерня от полиция

Жената пише: „След почти три години болезнени, инвазивни и скъпи лечения за безплодие, разбирам, че съпругът ми има още вазектомия преди да се срещнем. Най-малкото съм наранена.

Докторът предлагаше да си направи анализ на спермата, но той отказа. Подкрепих решението му, тъй като синдрома на поликистозните яйчници предполага, че това е проблемът.

„Той ми позволи да понеса 29 отрицателни теста за бременност и многобройни хормонални инжекции и никога не е мислел да ми каже Той също така обясни, че не ми е казал, защото ме обича и се е притеснявал, че ще го напусна.

Тя завършва поста с посланието: „Обичам го. Но аз съм съкрушена. И като се имат предвид неговите лъжи, мисля, че е по-добре да се разведем (все още мога да получа донорска сперма и честно, може би е най-добре).

Хората в сайта бяха шокирани от признанието му и я призоваха да го напусне веднага.

Един пише: „Този мъж е пълен боклук. Как може да оставиш някой, за когото се предполага, че го обичаш, да мине през всичко това?“