Ако сте ОВЕН или ВЕЗНИ емоциите достигат своя връх при НОВОЛУНИЕТО в петък! ТЕЛЕЦ, ДЕВА, КОЗИРОГ нерешени въпроси

19 април 2019 г. ще бъде второто пълнолуние във Везни за тази година.

Първото пълнолуние във Везни беше през март и отвори портал за възможности и промяна!

Той ни помогна да намерим баланс в живота си и да помислим за начините да се издигнем и да се издигнем.

Всяка година през април в небето се появява „Розова Луна”.  Пълната Луна през април има някои мистични способности. Освен че символизира пролетта по Розова Луна се правят и ритуали за ново начало. Най-често срещаният е да изхвърлите всичко старо и ненужно от дома си, като освободите място за нещо ново.

Сега може да имате силна нужда от баланс и хармония. Вероятно желаете да запазите нещата „хубави“, вместо да се впускате във фундаментални въпроси и спорове, за да не нарушите мира. Трябва да се научите да споделяте вашите добри и лоши чувства. Не се страхувайте да бъдете това, което наистина сте, въпреки това, което се очаква от вас.

Най-силно това Пълнолуние ще усетят Овен и Везни – Вътрешното напрежение и външният натиск могат да доведат до лични конфликти и кризи, които източват енергията ви. Вашият дом, семейство и интимни отношения идват на по-остър фокус след пълнолуние. Лунните качества на емоциите и инстинктите достигат своя връх при пълнолуние. Използвайте повишена емоционална сила и интуиция, за да преодолеете всякакви предизвикателства в отношенията. Подсъзнателното осъзнаване позволява безпристрастен и балансиран поглед върху личните ви отношения. Ясно ще видите каква е динамиката на връзката или негативните чувства, предизвикващи дисхармония.

Земните знаци Телец, Дева, Козирог

Месечен хороскоп за април 2019-положителен и светъл период и много положителна енергия за 5 зодии

Разрешаването на нерешени въпроси е ключът към премахването на други предизвикателни дисбаланси в живота ви. Изневяра, пристрастяване или здравни проблеми са други възможни източници на напрежение в отношенията, с които може да се наложи да се справите.

Въздушните знаци Водолей и Близнаци

Новолунието поставя акцент върху вашата нужда от промяна, вълнение и независимост. Луната  ви прави още по-неспокоен и импулсивен. Това прави други области от живота ви, особено интимни отношения, по-чувствителни към настроенията и поведението.

Водните и огнените знаци – Риби, Рак, Скорпион, Лъв и Стрелец

Взаимоотношенията са в центъра на вниманието. Вселената иска да изчистим пътя и да се освободим от отношенията, от които вече не се нуждаем.

Тази луна ще подчертае това, което трябва да бъде „поправено“ или да ви уведоми, че е дошло времето да се сбогувате с нещо или с някого.