Начало ТОП Статии Лоша новина за семейството на Димитър Рачков

Лоша новина за семейството на Димитър Рачков

Настанаха лоши времена за семейството на тв водещият Димитър Рачков. На съд за държане и разпространение на забранени субстанции отива брат му Петър Рачков.

Това съобщиха от Окръжната прокуратура в Бургас. Петър е привлечен като обвиняем миналата седмица, след края на разследването. Според материалите по делото дрогата, открита у Рачков, е предназначена за продажба, а самият той е сочен за дилър, за което може да отнесе от 2 до 8 години затвор, ако бъде признат за виновен, пише „България Днес“.

Петър Рачков ще трябва да плаща и солена глоба – от 5 до 20 хиляди лева. Очаква се процесът да започне до месец – след като бъде внесен обвинителен акт.

В момента Петър Рачков е на свобода срещу „подписка“. Той е арестуван последно април миналата година. При изненадващ обиск в дома му ченгетата откриват четири пакетчета, пълно с равно количество амфетамини. Иззети са още наркотици, натъпкани из колата, както и течности в пластмасови бутилки, електронна везна и термометър.

Ето при кого отиде Мария Игнатова след раздялата с Рачков

Освен с дрога Петър Рачков има и други регистрации в досието си. През 2014 година е задържан заедно с 20-годипния Виктор Вучев за притежание на фалшиви долари.

Димитър Рачков и брат му Петър
error: Content is protected !!