Първа СНИМКА на убиеца от „Младост“, за 1000 лева блъскал главата на майка си в маса

22-годишният наркозависим младеж, убил майка си в столичния кв. „Младост“, го направил за 1000 лева, съобщава в. „Телеграф“. Те били за собственото му лечение. 

Между 42-годишната Стефка Младенова и сина й Йордан избухнал скандал, младият мъж удрял майка си с юмруци в лицето, а после блъскал главата й в ръба на стъклена маса, съобщиха източници от разследването.

Тялото на жертвата било открито по очи и в локва кръв. Според запознати Йордан искал да вземе около 1000 лева, които Стефка скрила, за да плати лечението на младежа. Ден по-рано двамата пристигнали от Варна в София, където Йордан трябвало да бъде настанен за лечение в клиника.

След като убил майка си от бой, Йордан търсил парите, но без успех. Като не открил нищо, тръгнал да се лута безцелно. Тъй като дрехите му били целите в кръв, особено тениската и якето, той се преоблякъл, а окървавените изхвърлил до кофа за боклук. Бил дрогиран и без телефон. Забравил го при баба си във Варна.

Йордан помолил таксиметров шофьор да ползва таблета му, за да се свърже с приятелите си. Обещал на бакшиша да му плати, след като го закара до Русе. Свързал се по фейсбук със свои познати, на които искал по 300 лева, за да стигне до Русе, с обещанието да им ги върне. Всички му отказали.

Тогава Йордан се видял принуден да се качи на влак.