24-годишната жена разбра, че е била бременна, едва когато започнала да ражда в банята

Млада майка въобще не разбрала, че е бременна, докато не видяла косата на бебето, което изродила сама без никакви усложнения, научи gzona. Приятелят й също си нямал понятие за бременността й, затова я попитал дали не е намерила бебето на улицата, когато се прибрал от работа.

24-годишната англичанка едва не изпаднала в шок при вида на главата на бебето, докато изследвала тялото си с iPhone заради болките в стомаха.

Тя изобщо не се консултирала с гинеколог дори когато качила тегло заради силно увеличения си апетит към сладко и шоколад.

През януари Шарлот почувствала внезапни стомашни болки, затова включила камерата на смартфона, за да изследва слабините си. И тогава видяла бебето! Студентката се доверила на инстинкта си и родила Илаяс в банята – съвсем сама и без обезболяващи. Там тя смело прерязала с ножици пъпната връв, след което се обадила на приятеля си Мигел Анхел да дойде незабавно вкъщи.

Той веднага се прибрал в дома им в Източен Лондон. „Когато Мигел се прибра, той изкрещя: „Господи, ти си намерила бебе на улицата!“, разказа майката, която щастливо пропуснала някои тежки периоди в бременността. „Ревнах му: „Наше е!“, но той беше в шок. Нито аз, нито той можехме да повярваме, че това е наше дете. Беше най-мистериозното нещо – вярно е, че качих малко килограми, но това нито за миг не ми подсказа, че съм бременна“.

Изненаданите родители веднага закарали малкия Илаяс в болницата, където бил подложен на обстойни прегледи. „Чак там осъзнах какво се е случило. А докато чакахме доктора Мигел ми каза: „Гледай, той има твоето носле!“, и тогава изведнъж разбрах, че бебето е наше!“

24-годишната Шарлот, която карала и 14-часови смени като сервитьорка през бременността си, не крие щастието си, че има толкова здраво бебе при условие, че не е ограничавала цигарите и алкохола. Шарлот уверява, че през 9-те месеца е имала нормална менструация, като не е спирала да взима противозачатъчни.

Малкият Илаяс

„Наричам го моето дете чудо, защото е толкова здраво след всичко, на което го подложих“, споделя Шарлот. „Толкова неща можеха да се объркат, докато раждах сама, но всичко мина гладко. Нямам представа как знаех какво точно да направя, сигурно инстинктът ме е водил“.

Тя казала на майка си едва след смяната на нищо неподозиращата баба. „Изчаках до следващия ден – и тя беше в шок“.

Според статистиката във Великобритания случаите на подобна бременност са в съотношение 1:2500 през 2016 г., или средно по 320 случая годишно.