Георги Христов ръси жестоки обиди за Катя Близнакова

Острият език на Георги Христов затри голяма част от дългогодишните му приятелства. Хора от обкръжението му издават, че е почти невъзможно да се задържиш покрай него дълго време. Останаха му малко верни приятели, но сега е подкарал и тях с откровения. 

Певицата Катя Блзинакова е все още в приятелския кръг на големия певец. Двамата често се събират в компания, а обикновено веселбите им завършват с много изпит алкохол и бурни скандали.

Георги Христов шокира с външния си вид (СНИМКИ)

Наскоро изпълнителката на „Лиляно моме“ решила да промени драстично визията си. Отишла на фризьор и посикала да я подстрижат много късо, като момче. И въпреки че тя се харесала, била покусена от гнева на добрия си приятел Жоро Христов.

Деси Радева изкарва Георги Христов от тежка депресия

„Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша“, ръсел обида след обида той. Насреща му Катя го посрещнала със заразяващата си усмивка и грам не му се разсърдила. „Дебела съм, какво да направя“, успяла да прошепне тя.

Запознати с буйния гняв на Жоро издават, че в момента е запазил единствено приятелства с тези, които не му задирят и подминават обидите с лека ръка. Освен Катя, той е много близък с още една певица – Нели Рангелова, която също е над нещата и не се връзва на грозни подмятания.

Преди години в обкръжението му бяха още дует „Ритон“ и Кичка Бодурова, но заради болезнените откровения на изпълнителя на „Черно и бяло“ те му биха шута и вече не общуват с него.