Начало ТОП Статии Участник от „Гласът на България“ агонизира, Иван Лечев в шок

Участник от „Гласът на България“ агонизира, Иван Лечев в шок

Коварен вирус и отвратителни последици шокираха сериозно Иван Лечев в последния епизод от „Гласът на България” по bTV. Талант от неговия отбор му поднесе неочаквана и много неприятна изненада.

На една от репетициите преди големия музикален двубои се оказа, че Николай Воденичаров или Никеца, както му казват всички, едва говори. Причината за проблема е коварен вирус, който без малко не саботира участието му в музикалната надпревара.

Музикантът, който е добре познат в столичния ъндърграунд като Никеца, скимтеше в агония и едва си поемаше въздух на репетициите за двубоите. Това шокира много неговият треньор Иван Лечев, който призна, че е имал сериозни притеснения за него.

Интрига в „Гласът на България“! Камелия хлътна по колега

„Покрусен съм, защото днес въобще не чухме Никеца”, заяви Лечев след репетицията. „Нямам глас, дори не мога да говоря”, призна си с болка рокаджията.

Напук на прогнозата, че това ще е битката с най-много неизвестни в отбора муобаче, Лечев си отдъхна още с първите тонове в изпълнението на Никеца и Сергей Вардеварян.

Енергията и начина, по който двамата овладяха сцената, пренесе треньори и публика на стадион. От вируса на Никеца сякаш нямаше и следа или поне тя бе щателно прикрита от ината му да успее да превъзмогне проблема и да продължи напред.

„Аз съм един щастлив човек. Всичко направиха тези момчета, успяха да оздравеят, да си оправят гласовете. Нямате представа колко нерви изпокъсах, докато стигнем до тука”, гордо заяви Лечев и реши напред в шоуто да продължи Никеца./show.blitz.bg

Участник от "Гласът на България" агонизира, Иван Лечев в шок

Участник от "Гласът на България" агонизира, Иван Лечев в шок

error: Content is protected !!