Дори затворът не я спира! Серийна убийца залага капани на жертвите си зад решетките

Манипулативната серийна убийца Джоан Донахю знае как да примами към себе си мъжете. Телевизионата журналистка Сюзън Рейд е заснела документален филм за бруталната затворничка. Самата тя описва лентата като ужасяваща.
Шокиращи кадри показват как Джоан флиртува с полицаи и надзиратели, които са объркани от начина, по който тя се държи.

Полицаите наричат Джоан най-опасната затворничка във Великобритания.

Манипулативна, харизматична и привлекателна – така всички описват серийната убийца Джоан. Дори и нейният адвокат признава, че има нещо особено в нея, което не остава човек безразличен.

В документалния филм е показано как осъдената жена не се притеснява да манипулира жертвите си зад решетките.

Джоан е осъдена през 2014 година, след като се признава в убийството на трима мъже плюс още два опита за убийство. Независимо от всичко тя продължава да примамва мъже от затвора, като им пише писмо, дори един от тях и предлага брак.

„Виждала съм писмата, които е писала на мъжете навън. Тя успява по някакъв начин да ги спечели благодарение на интимни детайли от живота си описание на престъпленията, които е извършила. Изглежда Джоан никога няма да престане да манипулира мъжете“, твърди журналистката Сюзън Рейд.

Усмихнат градинар се оказа кървав сериен убиец

Адвокатът на Джоан също признава, че е бил силно привлечен от нея.

„Мисля, че има нещо магично в нея, мога да разбера как привлича и омагьосва мъжете. Повечето хора стават нервни, когато ги съдят за убийства.
Тя се държеше съвсем различно. Оказваше съдействие и имаше чувство за хумор“, твърди Майкъл Проктър.
Когато е на 15, Джоан бяха при приятеля си Джон, който тогава е на 21 години. Той твърди, че Джоан била зависима от наркотиците и дори първото дете, което родила на 17, не я спряло да взима дрога. Двамата се разделят за една година, след това се събират отново, тя ражда дете,
но нещата отново стават нетърпими.

„Ходеше вкъщи с игли, забити в ръката. Седна на земята, взе нож и каза – сега мога да убия някого“, спомня си Джон.
Самият той си пожелава Джоан да получи смъртно наказание. „Това не е майката на моите деца. Само ги е родила. Не искам децата ми да имат каквото и да е с тази жена“, твърди той.