Ад! Внучката на Тодор Колев стана танцьорка в лондонски бар

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева, се е отказала от актьорската си кариера за сметка на новата си страст – танците. От съвсем скоро наследничката на Адама се запалила по танцуването с обръч и посещавала специални курсове, за да усвои техниките.

Когато придобила нужните умения, веднага започнала да практикува в нощен бар в Лондон, където емигрира неотдавна.

На сцената на клуба тя се появява с предизвикателно облекло и се кърши под ритмите на силна музика, правейки фигури с тялото си и мигащ в различни цветове обръч. Изявите си тя нарича „пърформанси“, но дали те вече й носят доходи и какви, не споделя.

Идеята на заминаването й в Англия първоначално съвсем не била такава, но след като почти година не успяла да се пребори за роля на кастингите, които посещава, решила да се преквалифицира.

За да замине в чужбина, Теодора се отказа от участието си в сериала „Откраднат живот“, където играеше анестезиоложката д-р Войнова.

Тъкмо когато съдбата на героинята й се заплете, внучката на Тодор Колев постави сценаристите на колене, като съобщи, че вече не желае да е част от продукцията. Истината е, че актрисата замина за Англия по любов, а малко след установяването си там изненадващо мина под венчилото.

Тя се омъжи за приятеля си – ирландеца Джоузеф Гууд, с когото се срещнали при едно от пътуванията й до Лондон. Първо си контактували само по телефона, но отношенията им се задълбочили и тя решила да рискува, като забегне от родината.

На сватбата Теодора отново не изневери на ексцентричния си стил и блесна в яркочервена изрязана рокля. На церемонията, която се състоя в Лондон, присъстваха само младоженците, кумовете и най-близките им приятели.

Внучката на Тодор Колев чака бебе

Никой от семейството на актрисата не бе на празника й. Всъщност фамилията от известно време се тресе от имотни скандали, пише Ретро.

Неотдавна стана ясно, че вдовицата на Тодор Колев – Мария, криела ключовете от апартамента му от неговите деца.

Дъщерята Албена и синът Александър не можели да влязат във владение на наследството си въпреки решението на съда от края на 2018 г., с което се разпределяли частите за всеки от тях.

Източник: клюки.бг