Бомба! Приближен на Слави Трифонов чака дете

Половинката на Криско – Цветелина Петрова, спира да е стюардеса. Това призна самата тя в мрежата. На въпрос дали й липсва работата, тя отговори положително.

Не е ясна причината, заради която красавицата спира да лети. Според мнозина тя е бременна и двамата чакат наследник, което е достатъчно основателно Цвети да прекъсне работата си.

Както е известно, полетите могат да са изключително опасни за бременните. Първото тримесечие, когато е повишена вероятността от повръщане и от отлепване на плацентата, се смята за неблагоприятно време за пътуване.

Резултат с изображение за криско цвети

Това е така, защото органите на плода все още не са добре развити и резките промени в налягането при излитане и кацане могат да му повлияят негативно.

Слави намери новата Крисия – Ели от Асеновград СНИМКА

Излитането и кацането на самолета също може да навредят на плода, тъй като бързата смяна на атмосферно налягане предизвиква рязко съкращаване на съдовете.

Това може да доведе до отлепяне на плацентата. Криско и Цветелина се сгодяват, докато са в Дyбaй минaлaтa гoдинa. Пpeдлoжeниeтo билo нeoчaквaно и мнoгo poмaнтичнo, твъpдят близки дo Цвeти. Тепърва ще разберем дали и доколко всички слухове са достоверни…

Източник: България днес