Начало ТОП Статии Очевидка: Фръцла паркира ауди на тротоар в София, плаши с мутри

Очевидка: Фръцла паркира ауди на тротоар в София, плаши с мутри

Фръцла, изпълзяла от незнайна паланка и яхнала 10-годишно ауди, паркира днес на тротоар в София, като запречи движението на пешеходците. Майка с бебе на ръце постави на място нахалницата и в момента събира симпатии във фейсбук, информира Lupa.bg.
Ето и целия пост на Стефка Иванова за сблъсъка ѝ с простащината, облечена в черно и зад волана на ауди, който до момента има над 3000 споделяния.

„Току-що си вървя към парка с количката и тази нова гражданка спря на тротоара точно пред нас, като тотално запречи пътя. На въпроса откъде да мина каза, че не я интересува. Помолих я да си премести колата на съседните 2 празни паркоместа – пълен игнор, заключи и тръгна да си ходи.

Два варианта имах – да сляза по натовареното платно с количката или да се разправям. Изваждам ключовете си ѝ казах, че ако не си премести колата, цялата ще я ожуля. Е, върна се. Каза, че сяда в колата без да я премести и че може да седи цял ден. Тръгнах да се обаждам в районното. Премести си колата на паркомястото.
Попитах я толкова ли трудно беше? Тя излезе и взе да ме бута, викайки да изчезвам. Ха, да ме бута мен, wtf??? Напомних ѝ, че вече е в града и има правила, а с нейното поведение да се държи така на мегдана в селото, от което идва.

Кой е Христо Христов, купил най-скъпото имение в Бевърли Хилс (СНИМКИ)

Еее, откачи тази кандидат-гражданка. Взе да звъни на някой, крещейки какво ще ми се случи. Казах ѝ да предаде на когото там ще идва да дойде да ме търси в парка, че бебето ми иска да спи, докато е на разходка… Е, в парка сме… чакаме…

Аман от простащина и агресия. Понякога човек може и да напусне селото, но селото няма да го напусне. Разпространете, все някой я познава тази, ей така, за назидание.“

error: Content is protected !!