Разкош за милиони – снимки от приказния замък, където се венчава Цеци Красимирова (Снимки):

Много се изписа за предстоящата сватба на  Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис . До важното събитие остават броени дни, а наскоро стана ясно и мястото, което двойката е избрала за дългоочакваното тържество.

Сватбата ще се състои не къде да е, а в един от най-известните дворци в Испания – „ Финка Мас Солерс “, който се намира на около 30 км от Барселона.

Той е предпочитано място за провеждане на светски събития и сватби от политическия елит в страната.

Финка Мас Солерс

На венчавката Цеци и Струмейтис са поканили милионери от 14 страни – сред тях ще има богаташи от САЩ, Канада, Индия, Швеция, Китай. Поканен е изпълнителният директор на сайта „Спотифай“. Най-влиятелният човек в музикалната индустрия – Даниел Ек също ще уважи младоженците с присъствието си.

Първи снимки от моминското парти на Цеци Красимирова! (СНИМКИ)

замък с фонтани

Дамата е помислила и за гостите си от България – ден преди събитието от летището в София ще тръгне специален чартър, който ще извози поканените до мястото на събитието. Те ще бъдат около 150 души. Останалите 150 души, които ще присъстват на сватбата, са приятели и партньори на младоженеца от цял свят.

сватба в замък

Гостите ще бъдат настанени в луксозни хотели в Барселона. За тях ще има специална развлекателна програма, чрез която ще имат възможност да се докоснат до начина на живот в Барселона и да разгледат забележителностите на града.

венчавка в замък

В деня на сватбата портите на замъка ще отворят специално за гостите в 14,30 часа, за да имат възможността да го разгледат.

сватбени маси

красив замък