Душко до Карлеуша: На ти 2,5 млн. евро и да не те виждам повече!

Без преговори – футболистът Душко Тошич чрез адвоката си изпрати съобщение до съпругата си Йелена Карлеуша колко ще й даде за издръжка и за разделението на имота и натякна,

че най-доброто решение за певицата е да приеме предложението, пише Вечер.

Душко Тошич е готов да изпълни почти всичко, за да се разведе със звездата Йелена Карлеуша колкото е възможно по-скоро.

Разделянето на имотите им, сред които е и луксозната къща в Дедине на стойност 2,5 млн. Евро, която Душко Тошич възнамерява да остави на певицата и техните деца, дъщерите на Атина и Ники, отделно те също ще получават месечна издръжка в размер на 3000 евро. Единственото, което очаква от сегашната си съпруга е да подпише развод без допълнителни условия и веднага.

Това е предложението на футболиста в споразумението за развод, което отдавна е пристигнало до домашния адрес на Йелена. Тя още не е говорила за това, поне не в писмена форма, но тъй както нещата стоят, няма да има много място за колебание.

Всъщност, Душко няма да се откаже от развода. За него този период бе много стресиращ и той иска да го приключи възможно най-скоро. Той е наясно, че дъщерите им Атина и Ника не трябва да страдат поради недоверието и развода с Карлауша и никога няма да позволи това.

Затова той обърна специално внимание на тяхното бъдеще, което ще бъде максимално осигурено. Според предложението на Душко той ще даде на Йелена 3000 на месец за издръжка, а освен това ще поеме и другите разходи за обучение за Атина и Ника. Това включва заплащане на частни училища, ваканции, зимуване и последващо плащане на факултети и други нужди – казва приятел на Душко Тошич.