Марта Вачкова най-сетне се осмели да проговори за домашния тормоз, на който е била подложена:

За живота на Марта Вачкова не се знае много. Често я виждаме с дъщеря ѝ Рада , към която актрисата е много привързана.

Наскоро обаче Вачкова разкри, че е била  тормозена от бившия си , стигнала дори до съд с бащата на Рада

Радостин Миладинов превърнал семейния им живот в ад, тормозел я дори, след като наследничката им станала пълнолетна, предава сайтът razkritia.com.

Марта Вачкова с Рада

Марта и Миладинов издържаха заедно осем години. Но явно от самото начало бракът им не тръгнал по мед и масло. Благоверният на Вачкова се държал лощо с нея и често давал воля на нервите си. Близки до актрисата я убеждавали да го напусне, но тя се надявала, че нещата ще се променят, след като се роди детето.

Обаче точно Рада се оказала истинската ябълка на раздора. Когато Марта намерила сили да го напусне, той непрекъснато я тормозел по телефона и й създавал всякакви пречки в отглеждането на дъщеря им.

Марта Вачкова свали 20 кила – заприлича на вейка

Не само, че не подписал декларация Рада да може да пътува с майка си навсякъде, ами и не плащал и стотинка издръжка.

Разправиите между двамата стигнали и до съда преди няколко. Семейната им война, която водят от години, ескалирала и те започнали да се обиждат на публични места. А Рада, която тогава била тийнейджърка, трудно понесла кавгите.

Марта Вачкова признава, че Радостин се държал като престъпник, а тя се уморила да го съди за издръжка. Която не плащал с години.

Актрисата намеква, че е жертва на домашен тормоз като казва, че боят е нищо в сравнение с психическия тормоз. Той й внушавал, че не е добра майка, че не може да готви, изобщо било истински ад.

Бащата на дъщеря им не се присъствал и на абитуриентския бал на Рада. Припомняме, че тя завърши училището за изящни изкуства „Илия Петров” и сега е студентка в художествената академия.