Нещо страшно се случва с Анджелина Джоли! Актрисата е готова със завещанието си

Здравословното състояние на холивудската актриса Анджелина Джоли предизвика все по-сериозни притеснения. Приятелите й са страшно разтревожени, че тя се топи буквално пред очите им.

43-годишната актриса вече тежи 42 килограма. „Теглото й падна до плашещите 42 кг. Тя все повече и повече търси опора в сина си Мадокс”, споделят приятели на звездата. Те добавят, че заради натоварения си график Джоли е толкова заета, че понякога забравя да се храни.

Освен това лекарите са открили, че освен анорексия, актрисата има и парализа на Бел ( парализа или слабост на мускулите на едната половина на лицето, която се дължи на увреждане на лицевия нерв, който контролира лицевите мускули. Увредата на нерва може да причини и загуба на сетивност, вкус и да се наруши производството на слюнка), пише Radar Online.

Джоли плаща за смяна на пола на дъщеря ѝ

Може би заради това Джоли си е направила завещание. Почти цялото си състояние тя оставя на 17-годишния си син Мадокс. В последно време момчето се е превърнало в дясната й ръка. Именно затова Джоли е решила да му завещае голяма част от парите си.

Осведомени източници твърдят, че 43-годишната актриса смята да го направи голям филмов магнат. Младежът ще поеме продуцентската компания на майка си Jolie Pas, която от 2014 г. й донесе приходите в размер на 116 милиона долара.

 

„Мадокс е умен и се учи много бързо. Напълно възможно е да поеме бизнеса на майка си“, твърди запознат.

Според мълвата, болната актриса е решила да остави останалите си пет деца на сухо. „Чух, че Мадокс ще се погрижи за компанията на Анджелина. Тя иска да му предаде бизнеса си”, разказва 65-годишен член на камбоджийския будистки храм, който актрисата непрекъснато посещава.

 

Брад Пит е бесен от решението на бившата си съпруга да не остави и цент на останалите си пет деца. „Брад е бесен от решението на Анджи. Той е изумен от решението за Мадокс. Той е нейното златно момче, но Брад смята, че някой трябва да напомни на Джоли, че има още пет деца”, споделя запознат източник.

Освен това източникът твърди, че Джоли се среща с тайнствен милиардер, който живее в Европа. „Новият й приятел е политик и филантроп. Той е много богат и помага да Мадокс да навлезе в бизнеса, запознава го с правилните хора”, добавя той.