Супер Бианка с шокиращи снимки след химиотерапията

Бианка Илич, която зрителите помнят като Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, се показа по-силна и по-уверена в победата над рака след химиотерапията, на която се подложи.

И с окапала коса, какъвто е обичайният резултат от химикалите в кръвта. Шокиращи снимки на Банка без коса публикува в новия си брой българското издание на популярното женско списание Elle, което вече е на пазара.

Неотдавна във фейсбук Бианка публикуваследното признание: „Животът те удря силно. И ти трябват точно 3 секунди да решиш дали си супер герой или не си. АЗ СЪМ! В края на 2019 г. ще бъда горд победител над рака! Благодарна съм да имам толкова много любов и подкрепа от приятелите и семейството си. Обичам ви с цялото си сърце. Cancer picked the wrong bitch (Ракът избра грешната кучка, б.ред.).”

Пред списание „Elle” Бианка разкри, че ѝ съобщили диагнозата в разгара на трескава подготовка за бъдещи проекти. „Борех се на голям кастинг за шоу по Ен Би Си и имах покана да участвам в българския „Биг Брадър”, не скри Илич, която от години живее и работи в Ню Йорк.

След като научила лошата новина, реакцията ѝ била подобаваща. „Направих си един голям коктейл от тези, тройните, във водна чаша без разредител. Сълзите идват след това, като осъзнаеш какво всъщност се е случило. Минаваш през много етапи – ядосваш се на целия свят, отказваш да приемеш, мислиш, че умираш и че това е краят. След време осъзнаваш, че всъщност има по-страшни болести, които са за цял живот и са непреодолими”, философства Бианка Илич.

За олисялата глава не скри, че я е довела до сълзи. „Суетна съм или поне доколкото суетна може да бъде една куклена актриса, скрита зад параван. Много плаках за косата. Падна изведнъж, което бе шокиращо”.

Попитана защо е стегнала куфарите за Америка, лудетината споделя, че сменила континента от любов. „Влюбих се в свободата. Свободата да обичаш и да не трябва да позираш със или без половинката си за таблоиди. Влюбих се в това да мога да дишам и когато се возя в метрото, да бъда просто Бианка, която се е качила на метрото. Докато работех за Иван и Андрей в България, беше страхотно, но вниманието към мен не ми харесваше. Така се влюбих в свободата, която другите хора заменят, за да бъдат звезди. А звезди няма. Аз съм обикновено момиче с големи мечти и големи сини очи”, отсече Бианка Илич.
Тя позира за въздействаща фотосесия за сп. „Elle“, реализирана от базирания в Ню Йорк топ фотограф Иво Стайнов.

Снимки: Ivo Stainoff, професионален фотограф и оператор
Грим: Katie Nova, професионален гримьор на известни личности