Загоряла надзирателка завъртя с*** афера с убиец и съжали жестоко

Надзирателка от американски затвор отива зад решетките за 12 месеца заради секс с лишен от свобода. 26-годишната Емили Уотсън е обвинена в извършване на неправомерни действия в затворническа килия в място за лишени от свобода в щата Илинойс.

Защитата на жената твърди, че тя съжалява за стореното и признава, че подобни действия са неправомерни. По думите й, процесът е оказал „ужасен ефект върху психичното й здраве“.

Невероятно, но факт: Турция реже All Inclusive

Служители на изправителното учреждение са забелязали, че Уотсън прекарва прекалено много време със мъж, осъден за катастрофа със загинал пешеходец. По-късно станало ясно, че двамата имат сексуална връзка от около три години. Освен с интимни ласки, палавата надзирателка го засипвала и с интимни снимки и видеа, които пращала на мобилния му телефон.

За да комуникира със затворника, Уотсън се снабдила с втори телефон. За последния месец двамата са провели 96 разговора. Поддържали контакт и в Инстаграм. Пандизчията криел мобилното си устройство в приставка на PlayStation, който бил в килията му.

Младата жена е арестувана на път за работа през януари 2018 г.