Лили Иванова заговори за истинската си възраст и срази всички

Аз съм на толкова години, на колкото съм. Колкото и да кажа, все ще има някой, който ще е недоволен и да каже, че лъжа. Това заяви примата на българската естрада Лили Иванова.

„Никога в живота си не лъжа”, подчерта тя в специално интервю за БНТ.

„Рожденият ден мина прекрасно. Домът ми е пълен с цветя”, сподели примата. На празника си изключила телефона, но на следващия ден побързала да се свърже с всички и да им благодари за пожеланията.

Обраха Лили Иванова! Взеха й най-любимото

Тя се похвали и с последния си закъснял подарък – страхотен букет с рози, който й подарил новият й съсед Радосвет Радев.
„Аз съм винаги във форма. Моята форма се поддържа от почитателите ми, от моята публика. Радвам се, че концертите ми бързо се разпродават и това ме стимулира.

Радва ме, че хората искат още и още. Това означава, че всичко, което са видяли, им е харесало”, добави тя.

„Аз съм смел човек, обичам да рискувам. Рискувам, но съм го премислила. Не отивам с голи ръце в огъня. Зная какво мога и какво мога да направя. И дали е възможно да го направя. Човек трябва да знае накъде е тръгнал.
Не съм самотен бегач на дълги разстояния. Успехите си съм ги постигнала благодарение на моите автори и на моята публика. Ако нямам музиканти, ако нямам автори, аз съм една нула. Човек сам не може да направи нищо”, каза още естрадната прима.

„Старая се да не правя грешки, това е много важно. Да не се главозамайваме”, добави изпълнителката.

Лили Иванова сподели и интересна случка от концерта си в Ямбол. Там била поставена на истинско изпитание, защото всички били атакувани от големи черни буболечки.
А на публиката, която ще присъства на концертите й в София, обеща много изненади.