Стефан Димитров пикае на улицата! (СНИМКИ)

Композиторът Стефан Димитров, очевидно много пиян, на три пъти се изпика около заведение в центъра на София посред бял ден. За скандала разказаха  очевидци, отвратени от поведението на съпруга на Богдана Карадочева. Те са успели да заснемат простотията на мелодика с мобилните си телефони.

„Преди няколко дни Стефан Димитров дойде до капанчето на ъгъла на ул. „Юрий Венелин” и „Любен Каравелов”, точно зад турското посолство. Беше около 15 часа. Слезе от таксито солидно почерпен и с мокър отпред панталон, явно се беше изуснал… Въпреки главозамайването си започна да пие и след двайсетина минути пика за сефте току пред погледа на клиентите и ошашавените минувачи. Хич не му беше неудобно”, разказват свидетелите на безобразието. Те даже мислели да звъннат на 112 и да го обадят, но впоследствие решили, че медийната слава му е достатъчна.

„Препика и съседно заведение, добре, че собственикът в тоя момент лисваше, иначе като нищо щеше да му хвърли един подобаващ бой. На въпроса защо се излага така, Стефан смутолеви, че имал сериозни проблеми с простатата. Според нас обаче има проблеми с възпитанието и пиенето. Само ден след тази простотия се изтъпанчи по една от телевизиите, за да сипе мъдри съвети в областта на културата и да се жали, че народът е без морал. Е, това ако не е ирония…”, коментират гневните столичани.

Вихра не се сърди на Иван от „Сблъсък”, че я заряза с дете

„Държим да дадете публичност на случая, за да си вземат поука тия от „елита”. България не е тоалетна, колкото и да се опитват да я превърнат в такава хора като Стефан Димитров”.

Само преди седмица Стефан Димитров отбеляза тържествено 70-годишнината си с мащабен концерт в зала 1 на НДК.