Връща ли се Петя Дикова в bTV? Ето какво рaзкри

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя, стана майка за пъви път. На 22 април тв водещата роди сина си Александър в държавната софийска болница „Майчин дом”. Бебето тежи цели 4260 г, дълго е 55 см, а най-развълнуван от появата му бил бащата – писателят Илиян Любомиров, който пръв обяви щастливата новина.

„Днес се роди нашият син Александър Илиянов Любомиров. Той е истински юнак, много е голям. Плаках по улиците, прегръщах непознати хора. И той, и Пипи са добре, за което от сърце благодаря на лекарския екип, който ни преведе спокойно и благополучно по този вълнуващ път” , сподели Илиян с приятелите си в социалната мрежа и публикува мила снимка на бебешка ръчичка.

Петя Буюклиева е медиум, предрекла на Петя Дикова кога ще роди и на Дичо, че ще има дъщеря

Още в четвъртия месец на бременността младите родители узнали пола на детето и започнали да мислят варианти за име. Спрели са на Александър, защото е благозвучно и носи силна мъжка енергия. Освен това Петя искала да почете баща си – журналиста Сашо Диков, който също бил на седмото небе след появата на своя внук.

Заради едрите си размери бебето се появило на бял свят чрез секцио. Пипи имала желание да роди по естествен път, но синът й се оказал прекалено голям, за да излезе без операция. Макар че Дикова избрала държавна болница за най-важното събитие в живота си, тя все пак броила 1500 лева за избор на медицински екип и ВИП стая.

Водещата вече направила първите си опити в кърменето и се похвалила пред роднини, че има мляко „като за две бебета”. Тя изобщо не бързала да се връща на работа в Би Ти Ви и засега предпочитала да се посвети на детето си.