„Каризма“ се завръща, Миро намери заместник на Галка (ВИДЕО)

 

Миро буквално е запленен от младата певица Нелс, чиято звезда преди години изгря в музикалното риалити „Гласът на България“. Тогава тя попадна в отбора на Иван Лечев и направи силно впечатление на зрителите с невероятния си глас.

"Каризма" се завръща, Миро намери заместник на Галка (ВИДЕО)

Сега талантът ѝ е попаднал в полезрението на Миро, след като наскоро в мрежата се появи любителско видео, в което тя изпълнява последната му песен – „Печат на моята душа“.

Клипчето бързо се разпространи из социалните мрежи и успя да стигне и до ушите и на Миро. Очарован от изпълнението, той също го сподели в профила си.

Явно Нелс е успяла да докосне сърцето му, след като той си позволи публично да изрази възхищението си от нея. Миро е много критичен и рядко си позволява да хвали свои колеги.

Нелс и Миро се запознали на негово участие. Той бързо разпознал младата певица и я поканил да изпеят последната му балада и още няколко в дует пред препълненото заведение. Очевидци разказват, че гласовете толкова си паснали, че Миро се замислил за дует с нея.

В социалните мрежи вече тръгнаха слухове, че Нелс ще бъде достойна заместничка на Галка от „Каризма“.

"Каризма" се завръща, Миро намери заместник на Галка (ВИДЕО)

Миро рядко си позволява да записва дуети, а направи ли го – то е с талантливи изпълнители. Предвид лиричните гласове на Миро и Нелс, предполага се, че първият им дует ще бъде прочувствена балада.