СМС „Всичко свърши“ разби сърцето на Хекимян

 

Водещият на предаването „Тази сутрин“ по bTV Антон Хекимян се е разочаровал до такава степен от жените, че е решил да се задоми за своя стара любов на специалната дата 9.09.2019 г., ако дотогава не срещне сродната си душа.

„Явно скоро няма да ми потръгне в любовта. Но това в никакъв случай не ме притеснява. Знам много точно как ще се развие бъдещето. Ако не успея да си намеря половинка, ще се оженя за стара приятелка на 9.09.2019 г. Така сме го решили и ще си изпълним обещанието. Ще бъдем точно като Джулия Робъртс и Дърмът Мълроуни в „Сватбата на най-добрия ми приятел“. Хората сигурно ще ми се смеят, но аз съм доказал, че съм човек на импулсивните решения“, категоричен е Антон, пише „Уикенд“.

34-годишният арменец дал обета преди няколко години, след като направил мил жест за своята приятелка, а тя не само, че не го оценила, но и го изоставила. Влюбеният Антон се счепкал с нея и решил да я омилостиви като закачил огромен транспарант с надпис „Ани, обичам те, върни се!“ на строежа срещу нейния блок. Първоначално момичето се изненадало от гледката, но след като осъзнала, че посланието е за нея, много се ядосала.

Вместо да се зарадва на жеста, Ани грабнала телефона си и изпратила гневно съобщение на Хекимян, което гласяло „Върви на майната си, всичко свърши“. Антон бил жестоко обиден, че дори този изключително мил знак на внимание не трогнал бившата му приятелка. Той се заклел, че повече никога няма да прави подобна глупост заради жена.

„Накарах колежка график от Би Ти Ви да оформи надписа, а след това ходих да ми го изкарат на транспарант. Да не ви разказвам как съм го окачвал върху фасадата на строежа. Вместо да зарадвам бившата ми приятелка, тя ме обвини, че едва ли не я тормозя психически. Истината е, че до последно се борих за тази любов и много късно осъзнах колко е безсмислено цялото това упражнение“, разказва Хекимян.

След този трагико-комичен случай, той се затворил в себе си и дълго не допускал жена до себе си. Влюбването според Тони идвало само веднъж в живота на човек. Затова водещият не очаквал отново подобна изпепеляваща страст да зарази сърцето му. Следващата му любов с неговата колежка Василена Гръбчева също претърпя пълен крах и красивата блондинка го изостави в мига, когато всички очакваха да чуят Марша на Менделсон. Нейни колежки издават, че тя още била много влюбена в него и страдала от раздялата.