Бербатов направи нещо уникално за Рачков и Халваджиян СНИМКА

Маги Халваджиян от години е доказал, че не само умее да хвърля предизвикателства в родния тв бранш, но и да ги превръща в истинска еуфорична вълна след това в социалните мрежи.

Всеки понеделник арменският продуцент кани по една вип звезда в култовото си шоу „Като две капки вода” в ефира на Нова телевизия. Оказва се обаче, че след последното издание на поредицата, рейтингите са скочили главоломно. И причината за това не са само звездните участници тази година.

Присъствието на Димитър Бербатов в миналия епизод на „Капките” се е отразило повече от успешно на рейтинга на формата, разбираме от близки до екипа на Халваджиян.

Продуцентът сподели и любопитен фотос с футболната звезда и актьорът Димитър Рачков, който набързо натрупа хиляди лайкове и коментари в социалните мрежи.

Припомняме, че миналия понеделник Димитър Бербатов бе специален гост в шоуто и представи младите участници, подкрепени от неговата фондация. Тогава футболистът сподели с неприкрито вълнение следното:

„Това е предаването, в което всички празнуват таланта! Това правим и в нашата фондация – подкрепяме таланта на тези деца, които стигат до международни успехи и олимпиади. Благодаря на всички тях, които продължават да развиват и мен в професионален и житейски план. Благодаря на Маги Халваджиян за възможността да бъдем тук!”.