Галена и Галин на крачка от развод

 

Сериозна житейска криза за малко не унищожила брака на фолк певицата Галена. За драмата, която се била настанила в семейната идилия на изпълнителката наскоро писа жълтият вестник “Галерия”.

Галена винаги е била сред малкото поп фолк изпълнителки, за които се говори, че имат стабилни семейства. Оказва се обаче, че това не е съвсем вярно и семейните отношения между Галена и Галин всъщност не винаги са били така безоблачни.

Галена сама признава, че двамата с бизнесмена Галин са имали много тежък период и дори били на крачка от раздяла. Драмата настъпила няколко години след раждането на първото им дете Стефан.

Галин и Галена били заедно вече седем години, имали дете и двамата се радвали на успешна кариера, но в един момент усетили, че отношенията им не вървят.

Галена и Галин на крачка от развод

Страстната им и емоционална връзка се била превърнала в скучна и еднообразна рутина. Именно в този момент те започнали да се вглеждат по-внимателно в недостатъците на другия и да откриват все повече неща, които ги дразнят.

„Не е заставал трети човек помежду ни, просто рутината ни уби. Онази първата тръпка, която изпитвахме помежду си с Галин, отдавна изчезна“, разказва фолк певицата.

За известен период Галена дори спряла да се прибира толкова често в семейния дом във Велико Търново и преспивала в софийското си жилище, купено от мъжа ѝ.

Решението било общо – и двамата смятали, че е по-добре за кратко да не се виждат, за да могат да преосмислят отношенията си и да преценят какво да правят.

Огромна роля тогава изиграл Стефчо. И Галин, и Галена не искали детето им да има разведени родители и след множество разговори и болезнени откровения решили да си дадат втори шанс.

Галена и Галин на крачка от развод

„Прекрасният ни син Стефчо успя да ни сплоти, да ни обедини и да ни направи по-силни от всякога. Преодоляхме критичната ситуация и днес сме много щастливи“, гордо разказва Галена, която днес е категорична, че именно Галин е мъжът на живота ѝ.

През 2016 г. им се ражда второ момченце – Александър, като семейството мисли и за трето дете, което се надяват да бъде момиченце.