Синовете на Димитър Рачков и Евтим Милошев изумиха с…

В скорошен епизод на хитовия медицински сериал „Откраднат живот“ видяхме как за първи път братята, които се изявяват като актьори, се срещнаха очи в очи на снимачната площадка. Но това, което двамата сториха, остави без думи всички!

Добре известно е, че Димитър Рачков-младши (когото гледаме в образа на Коко, б.а.) и Петър Милошев (в ролята на Пепе, б.а.) са синове на сценаристката на „Откраднат живот” – Христина Апостолова.

Димитър Рачков-младши е плод на любовта ѝ с актьора Димитър Рачков, а Петър Милошев – син от връзката ѝ с продуцента Евтим Милошев.

 

Малките актьори обаче, така впечатлиха многобройните почитатели на сериала, че вече е нещо нормално да прочетем в социалните мрежи поредното мнение, че двамата със сигурност ги чака бляскаво актьорско бъдеще.

Димитър Рачков – младши влезе в ролята на оставения в дом за деца Коко и между него и героинята на Марта Вачкова – сестра Жекова, възникнаха топли взаимоотношения. Петър Милошев пък се превъплъти в сина на доктор Христо Карагьозов, чийто образ изгражда Владимир Карамазов. Около двете деца се развиха някои важни сюжетни линии в най-успешния български медицински сериал.

„Когато гледахме сцената на контролния монитор, не можах да се въздържа, защото този герой се играе от моето собствено дете. И самият Юлиан се разплака, той толкова силно влезе в тази роля, в тази сцена. Нашата работа е свързана с емоции и някак си не можах да се сдържа”, призна и продуцентът Евтим Милошев, които стои зад най-хитовите сериали в българския тв ефир в момента – медицинската сага „Откраднат живот” и криминалната мистерия „Дяволското гърло”