Тъжна драма тресе семейството на Меган Маркъл заради бебето

 

Хиляди хора по цял свят вече поздравиха херцогът и херцогинята на Съсекс за раждането на първото им дете. На 6-и май около 6 сутринта Меган Маркъл дари принц Хари със син. В сряда бе обявено, че детето носи името Арчи Харисън и бе представено на кралица Елизабет II.

Хари не спира да говори с усмивка колко е горд от съпругата си и е меко казано на седмото небе.

Въпреки това, на фона на цялото това щастие обаче в кралското семейство назрява много тежка драма, а в следващите дни и месеци може да се разрази пореден жесток скандал заради нея. В центъра на събитията е Маркъл и нейното американско семейство.

Баща ѝ Томас отново не бе включен в поредния кралски празник – раждането на осмия престолонаследник.

Бащата на херцогинята на Съсекс не общува с нея от около година, след като тя окончателно отказа да имат каквато и да е комуникация. Причината е, че Томас разпространи сред медиите снимки на Маркъл малко преди кралската сватба, които тя не е искала да стигат до журналистите.

Баща ѝ многократно дава интервюта и я призова да му прости, да забрави за всички грешки и да му позволи да общува с внука си в бъдеще. Меган обаче запази мълчание. Дори сестра ѝ се обърна срещу нея, като я обвини, че с поведението си може дори да убие баща им.

За разлика от майката на Меган, която пристигна в Лондон повече от седмица преди раждането, за да може да е до дъщеря си през този така важен момент, бащата на Маркъл си бе у дома в Мексико и тънеше в неведение.

Все пак Томас поздрави щерка си за раждането на първото ѝ дете, информират британските медии.

„Радвам се да чуя, че е майка и детето се чувства добре. Горд съм, че внукът ми е роден в британското кралско семейство и съм убеден, че той ще расте и достойно ще служи на короната и народа на Великобритания. Нека Господ благослови това дете, пожелавам му здраве и щастие. Поздравления и за скъпата ми дъщеря, херцогиня Меган Маркъл и принц Хари. Господ да пази Кралицата“, заяви Томас.

В същото време той заговори за страховете си, че няма да има възможност да види внука си в близко бъдеще.

Всички се чуят дали все пак думите му няма да разтопят сърцето на Меган и дали тя няма да му прати поне някоя снимка или видео на малкото бебче, което е и внук на Томас.