Гримьорът на Емануела я отсвири в съда

 

Бившият гримьор на фолк певицата Емануела – Цецо Андреев, я отсвири в съда, пише в. „Телеграф“.

Той не се появи отново и на второто заседание по делото за клевета, което изпълнителката на „Пайнер“ заведе след съвместното им съжителство в риалити шоуто „ВИП Брадър“, където той я нарече „селянка“ и я обвини, че е станала причина за разводите на много хора („разведе целия свят“).

Процесът стартира в началото на февруари, като нито един от двамата не се яви лично в съдебната зала, а изпратиха адвокатите си. Така бе и на вчерашното заседание, като различното този път бе, че 38-годишната звезда бе подсилила защитата си с трети адвокат.

Делото се води от една от заместник-шефките на Софийския районен съд – Петя Данаилова. Тя бе дала възможност на двете страни да постигнат споразумение чрез медиация, но на последното заседание се оказа, че няма такава.

Адвокатите на пайнерката и майстора на макиажа признаха, че 40 дни нито един не е търсил другия, за да се разберат. Сега по предложение на съда страните поискаха отлагане на делото с цел извънсъдебно споразумение, което формално е различно, но на практика е същото и ако го бяха направили тогава, можеха да си спестят по един адвокатски хонорар.