Джино Бианкалана плаче с глас по Нова тв

Аз съм един нормален и справедлив човек. В момента обаче ми е много трудно. Това заяви в ефира на Нова телевизия Джино Бианкалана.

Той проговори за зверския инцидент, след който оцеля по чудо: „Стана катастрофата, просто невнимание на жена. Видях смъртта в очите. Хората около мен пищяха. Целият ми живот мина като на филм. Нямаше болка, а кракът ми беше наполовина. Животът ми се промени тогава. Болката не може да ме уплаши. Най-тежко ми беше тогава да гледам, че семейството ми страда, че не може да ми помогне. Досега съм претърпял 19 операции. 6 месеца бях всеки ден на морфин и не приличах на човек“, призна Бианкалана.

„Винаги гледам позитивно и се опитвам да живея и да бутам напред“, заяви Джино. „Не бяхме готови баща ми да почине. Беше много млад. Той е моят герой и винаги ще бъде“, заяви Джино и се разплака. „Сърцето му просто спря. Щастлив съм, че просто не се е мъчил. Говореше с майка ми по телефона и изведнъж изпусна телефона и почина. Аз бях в България, като се е случило. Като ми казаха всичко спря. Бях се отказал от всичко. Никога той не е искал нищо от мен, а само да се грижим добре за майка ми. Аз съм дал дума и ще го изпълня. Тя ще е окей“, зарече се отново той.

„Бяха скрили от мен, че 3 дни преди да почине е бил в болница. Мислех си, че съм силен, но майка ни носи на ръце. Тя се държи заради нас. Не успях да кажа на баща си много неща – той беше най-близкият ми приятел, моят герой. Яд ме е, че той не познава човека, когото обичам. Той винаги е искал да имам човек до себе си, като приятелката ми“, продължи да говори през сълзи риалити героят.

„Ако имам още минута повече с баща ми, ще му кажа, че се гордея с него и никога няма да забравя това, на което ме е учил. Той е велик за мен. Бих му казал, че го обичам и искам да ми прости“, каза той и заплака с глас пред Мон Дьо. „Сигурен съм, че татко ми изпрати Кристиана. Това момиче ми даде сила и начин да продължа напред. Тя винаги ме разбира, даже да не съм прав. Всичко лошо, което ми се случи, сега ми се случва точно толкова хубаво. Това е ангелът, който ми е изпратил татко. Тя е справедлива и ми напомня за него“, призна Джино.

„Като я видях за първи път, знаех, че тя е моят човек. Никога не съм обичал така. Виждам живота си с този човек и с никой друг. Тя за мен в момента е всичко“, добави той.