Ето го и мъникът на Поли Генова – първата снимка на Даниел с майка му събра хиляди лайкове (Снимка):

Ето че и Поли Генова се престраши да пусне първа снимка с бебчето си в социалните мрежи. Певицата, подобно на други наши звезди, които наскоро станаха родители, ревниво пази от очите на публиката личния си живот.

Но тези дни Поли най-сетне пусна кадър със сина си Даниел.

Припомняме ви, че само преди месец певицата стана майка на момченце. Преди да се роди малчуганът Поли съобщи, че с таткото се водят дълги разговори за името на първата им рожба.

Тогава певицата сподели, че иска името на първото й дете да звучи добре на всички езици и да се пише по един и същ начин и на латиница, и на кирилица.

Поли Генова майка

Освен това при кръщаването на бебето Поли и половинката ѝ трябвало да се съобразят и с фамилията му, която не е българска. И така на 12 април на бял свят се появи Даниел Джоузеф Шартън. Поли съобщи хубавата новина, че с любимия й вече са станали родители с кратка публикация в официалните си профили в социалните мрежи и благодари на екипа за прекрасните грижи и всеотдайността.

Единствената снимка, с която Поли оповести радостното събитие пред феновете си, бе тази, на която се вижда как тя целува ръчичката на сина си, но без да показва лицето му. Към кадъра много приятели, почитатели и колеги на певицата й поднесоха поздравления чрез социалните мрежи.

Поли Генова и Даниел

И ето че само след месец тя сподели още един щастлив кадър с вече порасналото бебче. И този път обаче Поли е предпочела да скрие лицето на малчугана.

От кадъра се вижда как майка и син се радват на хубавото време и топлите слънчеви лъчи. „Как бързо лети времето… 1 месец“, пише певицата към снимката. За секунди кадъра събра безброй харесвания от последователи на Поли в социалната мрежа Инстаграм, както и много пожелания, отправени към Даниел и цялото семейство на изпълнителката.

Поли се радва на всеки миг с малчугана. Съвсем скоро обаче тя тръгва на турне и ще трябва да се раздели с него докато трае турнето.