Константин: Ще гръмна всеки крадец!

 

„Ще застрелям всеки, който припари и създаде опасност за семейството ми. Ще защитавам децата си до гроб!“ Това откровено призна певецът Константин, който през годините неколкократно става обект на нагли обирджии, пише в. „България днес“.

Повод за коментара му са приетите на първо четене промени в Наказателния кодекс, които освобождават от наказателна отговорност лицата, които използват оръжие или друг предмет при самозащита в дома си.

„Семейството ми е най-важно! Представете си в какъв шок биха изпаднали децата ми, ако видят крадец. Разбира се, че няма да се замисля. Няма да го стрелям в главата, но навсякъде другаде по тялото ще гърмя. По-добре той, отколкото аз. Има една приказка: „От затвор се излиза, от гроб – не“, откровен е Коцето.

Преди време именно изпълнителят беше сред първите защитници на д-р Иван Димитров, който простреля криминално проявения Георги Джевизов – Жоро Плъха в дома си.

Пред вестника Коцето сподели, че от години е тежко въоръжен именно заради многобройните набези над дома му. Певецът преживява общо 7 обира. В един от тях вандалите задигат годежния пръстен на съпругата му Надя, но Коцето купува ново бижу. След горчивите преживявания певецът си взима поука и вече не държи скъпи неща в къщата си. Казва, че по всяко време на денонощието е с оръжията си. Дори по време на сън певецът го държи до главата си и е готов да посрещне всеки нагъл обирджия. Решението да се въоръжи идва, след като преди години Константин е нападнат от цигани.

След нелепия инцидент бащата на певеца – Иван, който работи в системата на МВР, го съветва да предприеме мерки за неговата сигурност и да се сдобие с огнестрелно оръжие.

С огромно въодушевление посрещна идеята и старият приятел на Коцето – Митьо Пищова. Любимецът на народа е категоричен, че ще застреля, без да му мигне окото, всеки бандит, дръзнал да влезе да краде от вездесъщия бохем от Арбанаси.

„Имам законно притежаван пищов. Престъпниците не влизат никога по къщите сами да тарашат. Единият може да е в колата, другият в двора, трети вътре. Както и да са се наредили, ще ги гръмна като мръсни кучета. Не съм млад и няма какво да губя. Благодаря на парламента, че реши да узакони стрелбата по бандити. С ГЕРБ се родих, с ГЕРБ ще умра!“, категоричен бе неподражаемият Митьо.

Пищовлията е категоричен, че ще купи газови пистолети на баба му и дядо му, които живеят сами в павликенското село Батак.

„Ще им ги подаря и ще им кажа да ги трепят мръсните и гадни крадци. Баба ми е на 99 години, а дядо ми на 98 г. Досега не са имали проблем с апаши, защото цяла България знае кой е Митьо Пищова. То затова и аз не съм имал ядове досега“, споделя още любимецът на народа, чиито брой на ощастливени манекенки гонел 3600.