Не вярвах докато не опитах! 20 кг надолу само с варен лимон

Много хора започват деня си с топла напитка, като кафе. Други предпочитат нещо студено и освежаващо. И двете напитки причиняват сериозни вреди на нашето здраве, така че трябва да ги заменим.

Добър избор е напитката, която е описана по-долу. Използва се на празен стомах и е много питателна.Също така унищожава бактериите, почиства тялото и ни дава енергия до края на работния ден.

Варен лимон

Има много ползи, които можем да получим с тази напитка. Той помага за изгаряне на мазнините и отслабвате постепенно и естествено. Със своето почистващо действие почиства нашето тяло, ускорява метаболизма и насърчава елиминирането на токсични вещества. Тук ще ви покажем какво трябва да имате под ръка и какво трябва да направите.

 

Какво ни трябва:

  • джинджифил (1)
  • Лимони (5 броя)
  • Чесън (4-5 скилидки)
  • Минерална вода (2 литра)

Подготовка и употреба:

Първа стъпка: обелете лимоните и изстискайте сока. След това почистете чесъна и разбъркайте в блендер с лимоновия сок. След това се обелва и настъргва джинджифила, добавя се към смесителя и се разбърква, докато се получи хомогенно вещество.

След това налейте 2 литра вода в тигана и сварете лимоните с корите. Когато водата достигне точката на кипене, добавете сместа и гответе за няколко минути. Накрая отстранете лимоните и оставете да се охлади, за да се оставят в тенджера с капак.

 

Пийте чаша от напитката всяка сутрин на празен стомах, за да усетите ефекта. Тъй като лимоновият сок е подобен на действието на стомашния сок, той стимулира производството на жлъчката. В резултат на това се стимулира работата на стомашно-чревния тракт.

От друга страна, лимоновият сок успокоява и подобрява храносмилането. В крайна сметка, бързо и естествено ще се отървете от наднорменото тегло. Започнете да правите това питие всеки ден и забелязвайте резултатите.