Първа снимка на порасналото бебче на Петя Дикова – вижте какъв малък сладур е Александър (Снимки):

Съвсем наскоро Петя Дикова изживя тръпката от майчинството за първи път – двамата с половинката ѝ Илиян Любомиров станаха родители на Александър. Ето че сега показаха пред публика и първата снимка на сина си .

На нея виждаме малкия Александър в прегръдките на татко си, където очевидно се чувства много добре. Бебокът може да се похвали с много коса и здраво телосложение.

синът на Петя Дикова

Първото дете на Петя и Илиян, които живеят без брак, дойде на бял свят преди месец в столичната клиника „Майчин дом”. За безпроблемното раждане се погрижил доктор Анатоли Дуковски, който преди четвърт век изродил брата на Петя Ангел. Той е син на майката на водещата-актрисата Аня Пенчева и втория й съпруг Ивайло Караньотов.

Любопитна подробност от преди да роди разкри самата Петя – водещата разказа как много нейни колежки се чудели на смелостта й да забременее. 34-годишната водеща дори била обявена за ненормална. „22-ма души преброих, които ме питаха “Ти луда ли си да раждаш?

Това бяха популярни хора, колеги, защото явно професията телевизионер е много примамлива в тази държава. Щяла съм да си загубя мястото и едва ли не ще сляза от трона. Истината е, че след 20 години в телевизията, рейтинги, предавания, най-сетне се влюбих в Илиян и всичко се преобърна – забременях. До последно криехме за щастливото събитие“, признава Петя.

„Искам да споделя страховете на много други жени, които минават през тези въпроси като мен – дали ще се справя, дали ме е страх, дали знам какво се случва с хормоните ми, дали финансово всичко ще е наред, макар моят приятел да смята, че децата се гледат с много любов, а не толкова с пари”, разказа бъдещата майка няколко седмици преди да роди.

Днес нейното предаване води колежката й Поли Гергушева, а Петя се е отдала изцяло на майчинството, което толкова дълго чакаше.