Дъщеря ни пита за теб! Мъж пише трогателни послания до починалата си жена (СНИМКИ)

Изпитвайки невероятната болка от загубата на любимата жена, 39-годишният Марк Уилкок не знаел как да се справи с тъгата и как сам да отглежда 8-месечната си дъщеричка Марго.

За да може поне по някакъв начин да се отвлече от мъката, той започнал да води блог, в който разказвал за живота си и трудностите.

Кръстил блога си „Без дъжд няма дъга“. Там често отправял и послания до покойната си съпруга, пише Mirror.

Трагедията се разиграла преди две години. Марк и съпругата му – 35-годишната Катрин, както обикновено се разхождали с количката в близост до дома си. Двамата обсъждали планове за бъдещето, шегували се и се смеели.

След това решили да се отбият до местен пъб, където да поседят и да си починат. В един момент на Катрин й станало лошо и Марк скочил, за да й донесе вода. Но когато се върнал, открил безжизнената си жена, клюмнала върху количката с бебето.

„На 1 май 2017 година излязох от дома си като мъж и горд татко на прекрасното ни бебе Марго. След няколко часа се озовах край болничното легло на починалата си внезапно жена като вдовец и самотен баща“, пише Марк.

Оказало се, че поради неизвестна причина сърцето на Катрин просто спряло, а когато Спешна помощ дошла, вече било прекалено късно.
Марк бил потресен от загубата си, просто не знаел какво да прави по-нататъка. Но и не можел да се тръшне, заринат в мъката си, защото имал отговорности към детето. Той решил, че момиченцето ще израсте щастливо, независимо, че така и не успяло да познае прекрасната си майка.

„Дъщеря ни пита за теб! Правя се на баща – супергерой, който може да се справи с всичко, но дълбоко в себе си мога да се разпадна на парченца и да потъна в море от тъга и печал“, пише той в блога си.

Постепенно там започват да споделят и други родители като него много самотни родители твърдят, че им помага много да прочетат, че има и други като тях.