Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

Тази удивителна история се е случила в Ню Йорк. Трейси Парк и съпругът й имали само един син. Един ден двойката решила, че би било много хубаво да имат още едно дете.

Въпреки това, благодарение на поредица от щастливи изненади, в рамките на една година съпрузите се сдобили с цели четири бебета.

Преди 10 години Трейси и съпругът й Питър решили да станат родители. Жената забременяла без проблеми и на бял свят се появил прекрасният им син Хънтър.

След раждането на бебето съпрузите наблегнали на кариерите си и дълго време на мислели за други деца. Когато и двамата надхвърлили 40-те, решили, че ще е много хубаво, ако си имат още едно дете. И се заели с изпълнението на задачата, преди да е станало прекалено късно.

В продължение на година Трейси опитвала да зачене, но всички опити завършвали без резултат. Лекарите казали, че единственият им шанс отново да станат родители, е Трейси да се подложи на ин витро осеменяване. Съпрузите се вслушали в съвета на специалистите, но нито една от четирите процедури не била успешна.

В желанието си да се сдобие с още едно дете, Трейси решила да потърси услугите на сурогатна майка. Когато всички формалности били уредени и жената забременяла, Трейси изведнъж открила, че тя също чака бебе. Оказа се, че последната ин витро процедура била успешна. Девет месеца по-късно тя родила бебето Харлоу, а след това сурогатната майка я дарила с близнаците Пайпър и Пресли.

Тъй като семейството имало тройно повече деца, отколкото искало и се наложило да се премести в по-голяма къща. А няколко месеца по-късно Трейси разбрала, че отново е бременна. Без да го планират, младата американка успяла да зачене по естествен път.

Бременността й преминала много тежко и с усложнения и в 29-тата седмица лекарите взели решение да й направят цезарово сечение.

Така на бял свят се появил малкият Дилън.

При раждането си момченцето тежало едва килограм и половина, но след 3 месеца успял да качи достатъчно килограми, пораснал и сега се чувства повече от прекрасно.

 

Ето така само за 13 месеца Трейси и Питър неочаквано се превърнали в многодетни родители!