Николина Чакърдъкова вдигна сватба пред 350 души – вижте красивите младоженци (Снимки):

След като сравнително наскоро омъжи дъщеря си, в неделя Николина Чакърдъкова вдигна сватба и за сина си. Васил и половинката му Лора всъщност имат граждански брак, но официална церемония така и не могли да направят.

Събитието се състоя през уикенда в Гоце Делчев пред около 350 гости от страната и чужбина – все пак и двамата младоженци работят в американска фирма, така че доста техни приятели ги уважиха на важния ден.

Николина Чакърдъкова сватба

Сватбеното тържество се състоя в комплекс в Гоце Делчев, а щастливата  Николина Чакърдъкова  зарадва младоженците и техните гости с много песни, танци, като за повода дори облече носията – нейна запазена марка.

Припомняме ви, че през 2018 г. Васил и Лора станаха родители на прелестна дъщеричка, която носи името на талантливата си баба.

синът на Николина Чакърдъкова

Николина Чакърдъкова сватба

сватба

Веднага след тържеството гласовитата майка и баба започва работа по големия концерт, който ѝ предстои на 30 септември в зала 1 на НДК. На този концерт певицата ще отбележи своя 50-годишен юбилей и обещава много изненади за своите почитатели.

На сцената с нея ще излезе и дъщеря ѝ Мария, която е наследила таланта на майка си и също пее прекрасно. В момента Мария се наслаждава на майчинството си, след като зарадва баба Николина с второ внуче през януари т. г., което носи името Христо.