Начало Любопитно Новата на Димитър Рачков проговори за връзката им

Новата на Димитър Рачков проговори за връзката им

„Не сме гаджета с Митко Рачков. Отношенията ни са чисто професионални“. Това сподели пред вестник „България Днес“ обявената за най-секси диджейка у нас Мария Панева, известна и като Мис Парти.

Тя публикува снимка с актьора в личния си профил, а феновете веднага заподозряха любовен романс. Слуховете се засилиха още повече, след като Димитър Рачков за пореден път се раздели с Мария Игнатова.

Панева разказва, че от екипа на „Забраненото шоу на Рачков“ са я поканили да озвучава представлението.

След последното представление Мария публикува снимка с Рачков, като компания им правят Любо Киров и Румен Угрински. Четиримата изглеждат щастливи след успешното представяне в морската столица.

Очевидно мацката казва истината и с Рачков нямат нищо общо. Това обаче далеч не означава, че водещият на „Като две капки вода“ продължава връзката си с Мария Игнатова.

Знае се, че след опита им да възродят любовта си, всичко рухна и те се разделиха окончателно.

Затова и Мария отдавна не е виждана в общите им компании с фамилията Халваджиян, където преди време се подвизаваше. Рачков е любимец на Маги и Кремена, които винаги биха избрали него пред блондинката.

Не е ясно и какво прави към днешна дата Игнатова, която остана без работата си в „Господари на ефира“ и „Х Фактор“. Дали чаровницата има нова тръпка и мъж до себе си, засега остава в тайна. Едва ли обаче хубавица като нея ще стои сама дълго време.

Новата на Димитър Рачков проговори за връзката им
error: Content is protected !!