Алекс Сърчаджиева с разтърсващо признание за Ласкин

„Още не мога да си намеря място от загубата. Много те обичам, любими, никога няма да те забравя“, написа Алекс Сърчаджиева в интернет на три месеца след кончината на Иван Ласкин, съобщи България Днес.

Красавицата е загърбила тъжното настроение, което я бе обзело малко след края на януари, и вече трескаво работи. Сърчаджиева е стегнала багажа и решила да продължи напред, като първата й спирка ще е екскурзия до Франция. Това се случва след предложението да участва в главна роля в нова комедийна постановка в Сатиричния театър. Това ще бъде международният проект „Глобална комедия“, който ще се играе у нас и във Франция.

Алекс ще замине за френската столица по-рано, но не по работа, а на екскурзия.

„Само да имам малко свободно време“, споделила идеята си Алекс пред жената на Чочо – Даниела.

Голямата любов на Петър Попйорданов е постоянното присъствие в живота на Алекс след кончината на Иван Ласкин. Често тя е като втора майка за малката София. Двете деца – осиновената Катя с детето на Ласкин са на една възраст, имат сходни занимания, харесват едни и същи игри и много се разбират.

„Допадат си, което е най-важното“, споделя Даниела, която често остава да спи в Алекс с момиченцето си.

„Искам да й вдъхна кураж. И двете сме в тежко положение, крепя я, защото я харесвам, а и защото Иван и Чочо бяха най-добри приятели, имаме и много общи спомени“, коментира Даниела приятелство си с Алекс и Иван.36-ия рожден ден ще е първият за актрисата без любимия й мъж. Малко преди да се разболее, тя си спомня как са изкарвали този специален ден. „Имахме си торта, прегръдки, подаръчета за мен и Софи, винаги е било различно, но много щастливо“, разказва Сърчаджиева.

Освен жената на Чочо и колегите се опитват да развеселят Алекс. Те й изрязват сърца, пишат мили думички, слагат ги в гримьорната й и показват отношение и подкрепа. „Благодаря на всички хора, радвам се, че имам толкова приятели сред вас“, коментира Алекс жестовете на трупата на Сатиричния театър.