Вашият хороскоп за днес, 15.05.2019 г.

 

Овен

Сутринта ще е доста активна и дейна, но с напредване на деня все повече ще усещате лежерния дух на днешния ден. Вечерта ще имате нужда от релакс и спокойствие. Позволете си малко разкош като за край на деня.

Телец

Този ден ще има две съвсем различни части, през които ще се чувствате и ще реагирате дори като различен човек. От една страна ще е онова странно усещане, което ще ви кара да виждате света в неговата приказност и илюзорност. Но от друга страна ще сте готови да се сражавате с илюзията и да покажете стойността на всяко нещо. Позволете на героя във вас да се заяви пред света.

Близнаци

Способността ви да намирате връзките между нещата, да синтезирате различни направления, да съединявате нещата ще ви насочи към съвсем нови начини за изява и творчество. Прекрасен, уникален ден за нови начинания.

Рак

Какво е едно постижение, ако то не бъде споделено, оценено, оставено като завет за поколенията. Днес ще имате възможността и привилегията да споделите резултатите си, да дадете съвет, консултация, насока и на други. И го направете с радост.

Лъв

Хубави планове градите, в големи мащаби, но ви е нужен и конкретен план за действие. Важно е да знаете какви ще бъдат евентуалните резултати. Не оставяйте всичко в света на идеите, реализирайте го.

Дева

Напрежението ще витае около вас, но може би тъкмо това ще ви стимулира за работа. За жалост, може да се сблъскате с нерешителността на колегите. Намерете начин да ги мотивирате, това ще ви помогне най-много.

Везни

Едва ли ще ви остане много време да мислите за себе си. Днес ангажиментите ви ще са много и всичко зависи от добрата ви организация и дарбата ви да намирате съмишленици и помагачи.

Скорпион

Днес не е изключена сериозна загуба на енергия, затова не се претоварвайте. Отдайте предпочитание на умствения труд и на работата с техника.

Стрелец

Всякакви екстравагантности ще ви се отразят зле на настроението и на джоба. Ден като ден, нищо особено, оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте, не бързайте.

Козирог

Ако имате да свършите нещо изключително важно, най-добре се обърнете за помощ към специалист. Не подценявайте сериозността на нещата и надценявайте собствените си способности. Ценете времето и усилията си.

Водолей

Все ще се връщате към недовършените неща у дома. Не се притеснявайте, ще успеете да свършите всичко, не се тормозете излишно заради това.

Риби

Парите ще ви вълнуват повече от обикновено и то не само, защото са недостатъчно. Оставете нещата да следват естествения си ход, не ги насилвайте. И се запитайте кое всъщност е достатъчно и защо все ви е нужно още и още?