Начало ТОП Статии Нова тв пуска световно риалити на мястото на ВИП Брадър

Нова тв пуска световно риалити на мястото на ВИП Брадър

Тази есен на красив български плаж световният формат „Игри на волята“ ще завладее България, съобщи HotArena.

Това ще е поредната топизненада на Нова телевизия, която ще замести миналогодишните есенни сезони на „ВИП Брадър“.

„Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битки на предела на човешките възможности. Това е идеята“, споделиха от телевизията за формата.

„Игри на волята“ е популярно колумбийско риалити. Кастингът за предаването вече започна, а желаещите могат да се запишат, като попълнят формуляр.

Шоуто ще се прави отново от успешната компания на Нико Тупарев – „Олд скуул“. Той и хората му правиха и „ВИП Брадър“ за България.

В надпреварата състезателите са изолирани на остров и се състезават за пари и други награди. Шоуто използва система на прогресивна елиминация, която позволява на участниците да гласуват срещу други членове, докато остане един-единствен състезател и спечели паричната награда от 200 000 лева.

Очаква се заявка за участие да дадат известни плеймейтки с афинитет към фитнеса. Слуховете спрягат имената на Златка Димитрова, Ася Капчикова, Биляна Йотовска, както и спортисти от рода на Ивет Лалова, Петър Стойчев, Станка Златева, Серафим Тодоров, Таня Богомилова и много други. ММА бойците Теодор Николов, Владислав Генов и Георги Валентинов.

Нова тв пуска световно риалити на мястото на ВИП Брадър
error: Content is protected !!