Вашият хороскоп за днес, 17.05.2019 г.

 

Овен

Ден да обмислите отношенията си с материалния свят. Днес ще ви е лесно да откривате начините и пътищата за намиране на средства за едно или друго начинание. Позволете си също да почувствате красотата около себе си, насладете се на уханията навън, на приятното галене на вятъра, има толкова много неща, които могат да ви покажат сетивата

Телец

 

Ще мислите бавно и спокойно. Днес движещата ви сила ще са желанието за удобства, лукс и пари. Лесно би ви мотивирал някой, който обещае да ви осигури някое от трите, а най-добре и трите. Ако ще се продавате, нека да е на добра цена.

Близнаци

Сутринта ще се отдадете на инерцията от вчера и дори може да сте малко лениви, но следобед нещата ще се променят съществено. Бъдете готови!

Рак

Приятелски срещи навън, на зелено, на пролетно, в радостни спомени и искрящи надежди. Красив и вдъхновяващ ден, помислете какво искате да си пожелаете, скрийте го в сърцето си и почакайте Новолунието утре по обяд, за да го изречете.

Лъв

Забравете грешките! Забравете за провалите! Забравете за всичко, освен за това, което ще правите днес и го направете! Днес е вашият ден.

Дева

Откриване на едно безкрайно себе си, на собствените си безкрайни възможности. Вие можете да бъдете всичко това, само си повярвайте. Ден да повярвате в себе си и да размахате крила.

Везни

Не се обвинявайте за грешките, не търсете виновни. Приемете всичко като един урок, като една крачка по пътя към по-съвършеното и по-доброто Аз. Обичайте себе си, за да обичате и света.

Скорпион

Желанието ви да диктувате положението не винаги среща положителен отклик в лицето на човека срещу вас, опитайте да бъдете малко по-отстъпчиви и много по-състрадателни.

Стрелец

Ще сте особено придирчиви по отношение на чистотата. Не се учудвайте, ако околните се дразнят от желанието ви да въведете ред, прекалявате и с изискванията, и със заповедния тон. Може би е време да говорите малко по-тихо, за да позволите да се чуе гласът на сърцето.

Козирог

Ден за любов и творчество. Ако можете, посветете се на тези две неща, ще се чувствате просто идеално. Не изпускайте шанса, увлечени в приказки и никому ненужни постижения. Докажете се чрез отношението си, чрез любовта, която давате.

Водолей

Посветете този ден на семейството и дома си. Не забравяйте да отделите и малко време само за себе си. Отговорете си на някои простички въпроси – кой съм аз, къде отивам, защо съм тук. Ще видите, че отговорите на простите въпроси са най-трудни, но най-разширяващи.

Риби

От съществено значение ще са срещите и разговорите с други хора. Организирайте нещата за следващите дни и помнете какво сте обещали. И бъдете практични, не вършете неща, които другите могат сами да си свършат.