Диляна Попова заприлича на момиченце – вижте колко я е подмладила раздялата с Блатечки (Снимки):

Диляна Попова винаги е била красива жена и един от най-търсените модели у нас. Откакто роди сина си Борил от връзката с Асен Блатечки, обаче, красавицата сякаш изчезна от полезрението.

Сега обаче моделката отново е на върха и изглежда повече от страхотно за раждала жена! Откакто официално не е с бащата на детето си, Диляна сякаш разцъфтя отново и радва феновете си в социалните мрежи със свежи фотоси от ежедневието и рекламни снимки.

Диляна Попова пост

Постовете ѝ изобилстват както с кадри от фотосесии, така и с разкази за това, къде я отвеждат разни неочаквани пътувания из света.

Диляна Попова на плажа

На снимките брюнетката с теменужени очи меко казано сияе, а ослепителното й излъчване дава повод на много нейни познати и приятели да отбележат, че тази метаморфоза при нея се случва малко след като се разделя с актьора Асен Блатечки, на когото роди и син.

„Това е ВИЗИЯТА! Няма случай, в който да мина покрай билборд с тази снимка и да не се загледам. Пленителна!“, казва се в ласкавия коментар, който е само един от многото под фотосите на манекенката.

Диляна Попова

Разбира се, майчинството прави още по-привлекателна Диляна Попова, която, както се вижда добре, няма никакво намерение да остарява, а прилича все така на безгрижна тийнейджърка.