Тя родила дъщеря, а се прибрала вкъщи със син

Марина имаше много трудна бременност с дъщеря си – Постоянно имаше някакви заплахи и проблеми с плода и всичко бе много трудно.

И все пак лекарите, въпреки че се опитваха много усилено, не успяха да направят тази бременност да продължи до определеното време – водите на Марина изтекоха, което означаваше, че детето ще се роди много по-рано.

Естествено, за да се даде шанс на бебето, е извършено спешно цезарово сечение – за естествено раждане бебето беше твърде малко и слабо. Ражда се момиче – на Марина дори й е било позволено да я вземе в ръцете си за момент, а след това я откарват в реанимацията на деца.

Марина прекарва цяла седмица пред вратите на интензивното отделение – лекарите, които я съжалили, дори започнали да я пускат вътре. По време на едно от тези посещения жената забелязва друго бебе, чиято майка никога не е идвала да го види.

Марина попитала лекарите какво е детето – те отговорили, че майка му го е изоставила, да не се впечатлява толкова защото често има такива случаи.

Въпреки това, Марина съжалила и донесла нови пелени и дрешки и храна, и когато никой не я виждал, тя погалила по главата бебето. В продължение на няколко дни успяла да се привърже към бебето – сега тя идвала не само за дъщеря си, но и за него.

За съжаление медицината не е всемогъща и не успяла да помогне на нейното бебе, родено толкова рано. Марина се разстроила много.

Но постъпката ѝ изненадала всички – Оказло се, че съпругът й е започнал да събира документи преди няколко дни за осиновяването на изоставеното момче.

И след още няколко дни семейството се прибрало у дома-Мама и Максим, както го наричат. Всичко беше едновременно тъжно и радостно. Тя роди дъщеря, а се прибра у дома със син – както се казва, няма да има пълно щастие, но и нещастието помага./За жената