Мрежата настръхна заради тези сватбени СНИМКИ! Историята зад тях е шокираща

Социалните мрежи са в потрес от снимки от сватбено тържество в Мексико, зад които стои една много тъжна и трогателна история, в която няма нищо възмутително и криминално. Кадрите от партито, които първоначално се появиха във Фейсбук, породиха куп ужасяващи слухове.

Едни веднага започнаха да говорят за брак по сметка, други за търговия с деца. Мнозина потребители сляпо повярваха на тези истории и започнаха да споделят снимките, без дори да прочетат историята, която съпровожда поста. Фотографиите започнаха да се споделят със скоростта на светлината и предизвикаха невиждан резонанс.

На „скандалните” кадри виждаме зряла жена в булчинска рокля и нейният жених, когото всички смятат за малко момче. А историята, която стои зад тях, е изключително трогателна. Младоженците се обичат безумно и са безкрайно щастливи, че вече са съпруг и съпруга. Младоженецът се казва Джонатан и е на 19 години. Младият мъж страда от рядко разстройство, заради което изглежда като малко момче. То обаче не е преграда за истинските чувства. Както и за злите езици, между другото.